Despre noi

Vlaria Smart Concept S.R.L. s-a înființat in anul 2021 având ca obiectiv principal identificarea nevoilor, identificarea celor mai adaptate soluții și oferirea de produse  electronice de uz casnic si nu numai , la cel mai înalt nivel profesional și tehnologic disponibil.

Misiunea noastră este de a oferi spre vanzare produse electronice ,gadget-uri etc ,de cea mai înaltă calitate, folosind soluții inovative, utilizarea eficientă a tehnologiilor și a metodelor de management în scopul asigurării unei dezvoltări sustenabile a portofoliului de clienți precum și a clienților noștri.

În acest context, la inceputul anului 2021 Vlaria Smart Concept S.R.L. a început să aducă în România și să ofere produse electronice,electrice,gadget-uri,sisteme de supraveghere care folosesc cele mai noi tehnologii. Astfel am început să aducem de la parteneri din Germania,China,Cehia produse care  nu aveau în România la lansarea de către noi oferte competitive.

Astfel, compania își propune să comercializeze doar produse de cea mai înaltă calitate, aduse oficial în România pe baza acordului cu producătorul sau cu distribuitorul indicat de acesta. Ne propunem ca aceste produse de înaltă calitate să fie susținute de servicii suport de calitate superioară, de la relația cu clienții noștri în procesul de vânzare (de exemplu prin oferirea de informații complete și corecte), respectarea termenelor de livrare promise clienților precum și, în măsura în care putem, asistență post vânzare în vederea instalării și utilizării produselor achiziționate.